19 Ocak 2016 Salı

AHŞAP JALUZİ PERDE

Ahşap jaluzi perde modelleri ve fiyatları

Dekoratif pencereler oluşturan jaluzi perde modelleri ev, ofis, iş yeri gibi tüm alanlarda kullanılmaktadır. Yoğun güneş ışığı alan pencereler için uzun yıllar önce üretilmiş olup günümüze kadar sürekli kullanımı artarak gelmiştir.  Jaluzi perdelerin ahşap, pvc, alüminyum, deri modelleri bulunmaktadır. Jaluzi perdeler malzemelerin şeritler halinde kesilerek ip merdiven gibi yatay şekilde sıralanmasıyla yapılır.


Ahşap jaluzi perdeler uzak doğa menşeli meşe, maun gibi ağaç malzemeden yapılmaktadır. Jaluzi perdelerin özelliği dekoratif oluşu,  ısı ve ışığın kontrol edilebilmesi ve istenilen kadar mekana alınmasını sağlaması, enerji tasarrufu gerçekleştirmesidir. Ahşap jaluzi perde modelleri ev, ofis, iş yeri gibi tüm mekanlarda kullanılır. Dekorasyon eşyaları ile renk uyumu sağlar. Zengin renk çeşitliliği vardır. 10 farklı renk seçeneği sunulmaktadır. Jaluzi modellerinde şerit kalınlıkları pencere boyutlarına, mekanın genişliğine, dekoratif görünüm verecek şekilde hazırlanır. 6 mm. den başlayan 50 mm. ye kadar hazırlanan farklı şerit ölçüleri kullanılmaktadır.

Metal ve alüminyum çeşitlere göre ahşap jaluzi perde modelleri daha sıcak ve doğal bir ortam yaratmaktadır. Evlerde mutfak ve çalışma odası ile tüm ofislerde uygulanabilir. Fakat görselde de görüldüğü gibi diğer kullanılan eşyalarında ona uygun ve onunla bir sinerji yakalaması gerekmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder