9 Ocak 2018 Salı

Şık Ve Zarif Perdeler

Şık Ve Zarif Perdeler

Perde kültürünün yeni adı olan Armoni perde, etkili ve mükemmel perde çeşitleriyle, hayallerinizdeki perdeleri üretmektedir. Montaj ve servis hizmeti, müşteri memnuniyetiyle gerçekleştirilmektedir. Üretilen bu özel perdelerimiz, motorlu ve motorsuz perde çeşitleriyle satışa sunulmaktadır. Simli, karartma, pliseli ve düz modellerle üretilen ürünlerimiz, aradığınız mükemmel kaliteyi sunmaktadır.
Etkileyici Modeller
Zebra, stor perde, jaluzi ve dikey perde çeşitleriyle, eski perde kültürünü tarihe gönderen Armoni perde, cam balkon plise perde çeşitlerini de aynı titizlikle üretmektedir. Kaliteli ve şık olan ürünlerimiz, estetik ve işlevsel özellikleriyle, bir perde de olması gereken bütün özellikleri barındırmaktadır. Yüzlerce çeşit kumaş rengi ile satışa sunulan ürünlerimiz, ferah ve yaşanabilir mekanlar için özel olarak üretilmiştir.
İstediğiniz Etkileyici Modeller
Zebra olarak tanımlanan çeşitlerimizde, ahşap ve rustik özelliklere sahip modeller, oldukça kalitelidir. Baskılı zebra perde çeşitleri de oldukça kalitelidir ve estetik özelliklere sahiptir. Düz, pliseli, simli ve karartma özelliklerine sahip olan perdelerimiz, birinci sınıf kumaş kalitesine sahiptir. Zebra ismi, perdelerin iki renkli olarak üretilmesidir. Ayrıca bu perdelerin işlevsel özellikleri de en çok tercih edilen özellikler içerisinde yer almaktadır. Zebra perde çeşitleri içerisinde istediğiniz modelleri üreten firmamız, resimli ve desenli zebra ürünlerini de sizler için her yıl yenilemektedir. Kurulum, tamir ve servis gibi kategorilerde de çözüm üreten firmamız, aradığınız özellikleri sizler için sunmaktadır. Kuru temizleme yöntemiyle temizlenebilen bu perdeler, eski kumaş perdelere nazaran sık sık temizlenmesine gerek yoktur. Kir tutmayan özelliği nedeniyle, iki yılda bir kuru temizlemeye vermek yeterlidir. Eğer kuru temizlemeye vermek istemiyorsanız, yumuşak bir fırça ile fırçalamanız yeterlidir. Sabunlu su ve yumuşak bir fırça yeterlidir. Çok pahalı temizlik maddelerini almanıza gerek yoktur.
Günümüz teknolojisiyle üretilen bu perde çeşitleri, garantili özellikleriyle yıllarca rahat bir kullanıma sahiptir. Halı, koltuk, duvar ve kilim gibi eşyalarınızla uyumlu Armoni Perde çeşitlerini tercih etmeniz, uyumlu bir dekorun oluşturulması için oldukça önemlidir. Her yıl yenilenen yeni desenleriyle, yaşama standardınız artacak. Modern mekan tasarımları için tercih edilen bu perde çeşitleri, aradığınız mükemmel kaliteyi sizler için tasarlamaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder