26 Temmuz 2018 Perşembe

Stor Zebra Perde Modelleri

Stor Zebra Perde Modelleri


Stor perde modellerinin fazlası ile görüldüğü bir dönemde olunmasının sebebi ile merak edilenlerinde çoğalmaya başladığı görülüyor. zebra perde modelleri fazlası ile kullanışlı ve pratik ürünlerdir. Evlerde ve iş yerlerinde rahatlık ile kullanımı yapılabilir. Temizlik açısından da oldukça zahmetsizdir. Bayanların fazlası ile sorun yaptığı ve şikayet ettiği ütü problemini de ortadan kaldırmıştır. Yeni tasarım evler içinde korniş kullanımı asma tavanlar ile mümkün değildir. Bu sorun içinde güzel bir çözüm olmuştur.
Yeni Nesil Perdeler Dekorasyonlar İçin Büyük Kolaylık Sağlıyor
Klasik perdeler ile dekorasyonlar fikirleri yapmak ve renkli modelleri tercih etmek çok zordur. Bu fazlası ile cesaret isteyen bir konudur. Fakat stor perde modelleri ile bu durum ortadan kalmış durumda. Yeni nesil perdeler ile dekorasyon yapmak ve renkleri kullanmak çok kolay. Perdeler kibar ve her tarza uygun şekilde tasarlandığı için hangi renk tercih edilir ise edilsin, şık durmama ihtimali söz konusu dahi olamaz. Bu durumda da sadece zevklere uygun olan modellerin tercih edilmesi dışında başka bir çabaya gerek kalmaz.
Stor Ve Zebra Perde Modelleri Arasındaki Farklar Nelerdir?
Stor ve zebra perde modelleri arasındaki farklar, fazlası ile ayrımcı farklardır. Bu iki model arasında kumaş ve kullanım amacı farkı vardır. Stor perdeler, klasik perdelerde güneşlik olarak bilinen modeller ile aynı görevi yapar. Tamamen açılır ve tamamen kapanır özelliği olan perdelerdir. Bunun dışında ise, kumaş yapıları düzdür. Tek mekanizma ile çalışırlar. Zebra perdeler ise hem tül hem de güneşlik görevini üstlenen ürünlerdir. 3 aşamalı olarak çalışırlar. Tamamen açılır, tamamen kapanır ve tül halini alırlar. Tül olarak kullanılması için şeritli bir hale gelirler. Bu da kumaşlarının farklı olduğunu gösterir.
Yeni Nesil Perde Ölçüleri Nasıl Olmalıdır?
Stor zebra perde modelleri hazır ölçülü olarak da satılan ürünlerdir. Özel siparişler ile de istenilen ölçüde yaptırılabilir. Stor perde modelleri pencere ölçüleri kadar tercih edilmektedir. Tül perdeler gibi duvardan duvara uzun şekilde kullanılmasına gerek yoktur. Bu sayede pencere kenarlarından kalan boş alanlarda değerlendir ve alanlar daha geniş bir hal alabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder