13 Mayıs 2019 Pazartesi

Tamamlayıcı Unsur Pendik Perdeci Çeşitleri



Ev ve ofis dekorasyonlarının tamamlayıcı unsuru daima perde olmuştur. Estetik görüntüsünün yanı sıra ışığı engelleme, evin yada ofisin içerisini gizleme gibi asıl kullanım amacını da yerine getirmesi gerekmektedir.

Pendik perde bulunduğu noktada ev ve ofislerinize şıklık ve hoşluk katmaktadır. Aradığınız ihtiyacınız olan perde modeline mutlaka pendik perde de rastlayacaksınızdır.

Pendik Zebra Stor Perde

Zebra stor perde, zebrayı anımsatan görüntüsüyle ve sağladığı kullanım kolaylığı ile çok tercih edilen perde modellerindendir. Yarattığı kullanım kolaylığı ve kalitesi zebra stor perde tercihlerini arttırır. Dilediğiniz desen, renk ve modelde mutlaka bir zebra perde bulabilirsiniz. Kumaşının dokusu kullanıcısına kolaylık sağlar.

Pendik Stor ve Jaluzi Perde

Sağladığı kullanım kolaylıkları ile stor perde jaluzi perde de son yılların trendleri arasındadır. Stor perde jaluzi perde kullanıcılarına kullanım kolaylığı, estetik görüntü, şıklık ve konfor sağlarlar.
Stor perdelerin sert kumaşı ve güneş ışığını kolaylıkla engellemesi özelliklerinden yalnızca biridir. Jaluzi perde ise uzun yıllardır ofis dekorasyonun vazgeçilmez parçasıydılar. Ancak sağladığı estetik görüntü ve mekanlarda yarattığı tamamlayıcılık hissi ile jaluzi perde artık evlerde de tercih edilir.

Pendik Tül ve Dikey Perde

Tül perde ise zarafetin bir yansımasıdır. Yarattığı farklı estetik duruşu ve rüzgarda yarattığı romantik salınımı ile tül perde vazgeçilmezdir.

Dikey perde ise yılların vazgeçilmezidir. Büyük, uzun, zor camların kurtarıcısı olarak dikey perde görülür. Bulunduğu ortamın tasarımını adeta bir anda değiştirir.
Perde seçimi özel ve önemli bir iştir. Yapılan doğru seçimler bir anda ortama istenen şıklığı katar. Perde hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder