15 Temmuz 2019 Pazartesi

Dekorasyon Önerileri İçin Sancaktepe Perdeci



Ev dekorasyonunu tamamlayan ve evlere şıklık katan perde çeşitlini sancaktepe perde mağazalarından bulabilirsiniz. Perde çeşitleri, dekorasyon önerileri ve sancaktepe perde ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Sancaktepe Zebra Stor Perde

Ev dekorasyonunda önemli bir yere sahip olan perde çeşitleri arasında son yıllarda zebra stor perde oldukça beğenilmektedir. Hem güneşlik hem de tül perde görevini gördüğü için zebra stor perde hem kolaylık sağlamakta hem de evlere şıklık kattığını söyleyebiliriz. 

Zebra stor perdelerin en şık duran özelliği açıldığı zaman başka desen, kapalı olduğu zaman da başka bir desene dönüşebilmesidir. Bu da sizin seçeceğiniz kumaşa ve kumaşında desenine göre şekillenecektir.
Sancaktepe Tül Perde

Yıllardır vazgeçilmeyen bir perde çeşidi varsa o da tül perde diyebiliriz. Düz pileli, farklı kesimlerde ya da farklı desen çeşitleriyle tercih edilen tül perde modelleri evleri süslemeye devam etmektedir.

Sancaktepe Dikey Perde

Modern görüntüsü sayesinde birçok alanda kullanılan dikey perde çeşitleri genellikle büyük camlarda kullanılarak büyük kolaylık sağlamaktadır. Pvc veya kumaştan üretilen dikey perde en güzel özelliği bulunduğunuz ortamın ışık düzeyini istediğiniz gibi ayarlamaktır.



Sancaktepe Jaluzi Perde

Uzun bir süredir ev, ofis, işyeri gibi birçok alanda stor perde jaluzi perde kullanılmaktadır. İstediğiniz gibi açılıp kapanma özelliği sayesinde aslında kullanılan ortamda da stor perde jaluzi perde büyük rahatlık sağlamaktadır. Her renk tonunda bulabileceğiniz jaluzi perde çeşitlerini bulabilirsiniz. Kullanacağınız odaya veya ofis ortamının dekorasyonuna göre jaluzi perde renklerini seçebilirsiniz. Perde çeşitleri hakkında detaylı bilgi almak için diğer yazılarımıza göz atmanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder