20 Şubat 2016 Cumartesi

PİLELİ ZEBRA PERDE

Pileli zebra perde modelleri

Pileli zebra perde kumaşları yılın moda renk ve çizgilerine göre üretilen zengin renk ve desen seçenekleri olan kumaşlardan hazırlanır. Perde mağazalarına gelen müşteriler renk ve desen seçimi yaparak perde siparişi vermekte, teknik ekip perde uygulaması yapılacak alanda ücretsiz ölçülendirme ve keşif çalışması yapmaktadır. Daha sonra hazırlanan perdeler ücretsiz montajıyla kullanılır halde müşterilere teslim edilmektedir. Pileli zebra perde modelleri bu yılda en uygun kumaş seçenekleri ve fiyatları ile fark yaratıyor.

Bu tarz ürünlerin desenli, geniş, dar, ve simli olan kumaşları üretilmiş tüketicilerin beğenisine sunulmuştur. Genelde ofis perdesi olarak düşünülen zebralar pliseli kumaş seçenekleri ile evlerde de kullanılacağını göstermiştir. Evinizin salon oturma odası ve yatak odalarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Alt etek ucuna isteğinize göre dilim saçak boncuk vb malzemeler kullanılabilir. Seçim tamamen size kalmış durumda.


Pileli zebra perde fiyatları perdelerin hem tül, hem perde, hem güneşlik işlevini gerçekleştirmesi nedeniyle ekonomiktir. % 100 polyester kumaştan üretilmektedir. Perde mekanizması ile çalışan perdeler ip veya zincir yardımıyla açılıp kapanmakta, istenen kadar ısı ve ışık bulunulan ortama alınmaktadır. Isı kontrollü pileli zebra perdelerin perde mekanizması da kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilmektedir. Perde montajı kullanılacak alanda en şık duruşu sergileyecek şekilde tavana, duvara veya pencere pervazına yapılmaktadır. Eğer yanlarına dekor amaçlı fon ve pano yapılacak ise ona göre pay bırakılarak monte edilmesi gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder