29 Şubat 2016 Pazartesi

STOR PERDE KULLANIMI


stor perde kullanımı

Stor Perde kullanımı daha çok tül katlamalı veya balon perdelerin arkalarında güneşik olarak kullanılır. Temzliği diğer modellere göre daha kolay ve pratiktir aynı zamanda son yıllarda ofislerin de vazgeçilmez ürünlerden biridir. Bilgisayar monitörüne işiğı yansıtmaması için blackout modeli tercih edilirse ofis ortamların da daha kullanışlı olur.

Bu perdelerin kolay temizliğinden bahsedersek; Kumaşın kırışmaması, katlanmaması, iz bırakmaması adına perdenin büyüklüğü kadar bir zemin ayarlamamız gerekmektedir. Tamamen toplanmış şekilde stor perdeyi borusundan ve yan montaj ayaklarından çıkarmak oldukça elverişli olacaktır. Yıkamak için hazırladığınız zemine perdeyi oklava gibi açarak serdikten sonra herhangi bir şampuanlı su, sabun kullanarak bir sünger yardımıyla silebilirsiniz.

Oldukça zahmetsiz olan bu temizleme işlemiyle perdeniz ilk günkü gibi görünecektir. Bayanların en çok şikâyet ettiği kötü kokuların perdeye sinmesi durumundan kurtulacağınız gibi her ay yıkamaya maruz kalmayacağınız kullanışlı ve şık stor perde modelleri 3-5 yılda bir temizlemeniz yetecektir. Kumaş perdelerin en zor kısmı ütüleme işlemine de gerek kalmadan perdeniz düz ve temiz olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder