27 Kasım 2018 Salı

Ataşehir Esatpaşa Hamidiye Konutları Perde Hizmeti

Ataşehir Esatpaşa Hamidiye Konutları Perde Hizmeti


Modaya ayak uydurarak kumaş modeline, rengine ve desenine göre perde dikimini yapan Armoni perdenin hizmetini verdiği Hamidiye Konutları Perde, perde modelleri ile müşterilerin yoğun ilgisini görmektedir. Müşterilerin vazgeçemediği Armoni perdenin hizmetini verdiği Ataşehir Esatpaşa Hamidiye konutları perde hizmetini en iyi şekilde müşterisine sunarak, müşterisini memnun eder. Firma kaliteli kumaşı ile perde dikerek, diktiği perdeyle müşterisine memnuniyet sağlayarak müşterinin vazgeçilmezi haline gelmiştir. İçinize sinecek en güzel ve modern perdeleri diktirmek isterseniz Armoni perdenin hizmetini sunduğu Ataşehir Esatpaşa Hamidiye konutları perde hizmeti veren firmaya gitmeniz yeterlidir. Firma zebra perde, stor perde, tül, perde ve jaluzi perde gibi bir çok perde üzerine dikim yapmaktadır.

Hamidiye Konutları Perde Zebra Stor Perde
​​​​​​​
Günümüzün modası olan zebra stor perdeler, desenleri, renkleri ve kaliteli kumaşı ile ilgi çekmektedir. Görünüm açasından da daha modern ve güzel duran bu perdeler, evinize ayrı bir hava katmaktadır. Zebra stor perde, hem güneşlik olması hem de tül olması ile de çok tercih edilir. Takılıp çıkarılırken mekanizmaya bağlı olduğu için zorluk çıkarmaz.

Özellikleri

1) Mekanizmaya bağlı olarak çalışır.
 2) Hem güneşlik hem de tül olma özelliği mevcuttur.
 3) Temizlenmesi kolay olan bu perde, temizleneceği zaman mekanizmasından çıkarılarak yıkandıktan sonra kolayca yerine takılabilir.
 4) Fiyatı rengine, ölçüsüne ve kumaşının kalitesine göre değişir.

Hamidiye Konutları Perde Tül Perde
​​​​​Tül perde eskiden günümüze kadar modası geçmeden kullanılan perdedir. Özel alanları kapattığı için tercih edilir. Dekorasyon açısından evlere daha modern ve ferah bir hava katar. Temizliği kolay olan bu perdeler temizliği makinede yapıldığı için zaman kaybettirmez
.
Özellikleri

1) Modası hiç geçmeyen perde türüdür.
 2) Özel alanları kapatır.
 3) Açık renkleri tercih edildiğinde daha ferah durur.
 4) Fiyat olarak en uygun perdedir ve fiyatı metresine ve tülün çeşidine göre değişir.

Hamidiye Konutları Perde Jaluzi Perde
Dayanıklı ve çok hafif olan bu perdeler artık iş yerlerinde kullanıldığı gibi evlerde de kullanılmaya başlandı. Rahat bir kullanımı olan bu perdeler neme, ısıya ve suya karşı dayanıklıdır.

Özellikleri

1) Dayanıklı ve hafiftir.
 2) Kumaşı ithal edildiği için kaliteli ve pahalıdır.
 3) Neme, ısıya ve suya dayanıklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder