1 Kasım 2018 Perşembe

Stor Perde Fiyatları En Ucuz



Stor Perde Fiyatları En Ucuz

Yeni evlenenler ve evini yenileyenler, temizliği problem olmayan, kullanımı kolay stor perde fiyatları en ucuz seçenekleri tercih etmektedir. Bu perdelerin en önemli özelliği, renk, desen ve resim özelliğinde yüzlerce modele sahip olmasıdır. Tablo ve perde unsurunu bir arada bulunduran ve güneşe karşı dayanıklı özelliklere sahip bu perdeler, hayatınızı kolaylaştıran unsurlardır. Ana gövde içerisinde dönen ruloya sarılmış perde, yan kısımdaki ipler sayesinde kontrol edilmektedir.
Bol Çeşit Uygun Fiyat
Dekorasyonun en şık ve en zarif ürünleri arasında yer alan bu perde dünyası, istediğiniz kaliteli özellikleri bir araya getirmektedir. Resimli, pliseli, simli, tek renk ve karartma gibi modellerle üretilen bu perdeler, kolay temizlenmektedir. Özel kaplamalı modeller, kir tutmadığı için iki veya üç yılda bir temizlenmesi yeterlidir. Stor perde fiyatları en ucuz seçenekler, uygun fiyat ve kaliteli kullanım özelliklerini bir araya getirmektedir. Renk seçenekleriyle tercih edilen bu ürün seçenekleri, güneşin sarartıcı özelliğine karşı oldukça dayanıklıdır. Tablo, geometrik şekil ve Osmanlı tarzı desen seçenekleri, bu üründe tercih edilen özelliklerdir. Oda tasarım özellikleriyle birebir uyumlu özelliklere sahip bir üründür.
Temizlenebilir Özellik
Perde temizleme işlemi için, perde öncelikle ana gövdeden çıkarılır. Rulo şeklindeki perde, banyoda fayans üzerinde sabunlu su ile yıkanmaya başlanır. Sabunlu su ile yıkama işleminin ardından, perdenin suyunun süzülmesi için, rulo şeklinde bir köşede suyu süzülür. Daha sonra, perde ana gövdeye takılır. Perde olduğu yerde kurumaya bırakılır. Yıkama işlemi için, en uygun temizlik maddesi tercih edilmelidir. Kireç sökücü, tuz ruhu, çamaşır suyu ve benzeri hiç bir tahriş edici madde tercih edilmemelidir. Bu maddeler, perdenin yüzey yapısını bozar. Yumuşak sıvı el sabunu veya elde halı şampuanı gibi temizlik maddeleri, bu perdelerin yıkanması için yeterli özelliklere sahiptir.
Pratik, etkili ve kullanışlı özelliklere sahip olan bu perdeler, ev hanımlarının gözde ürünleri arasında yer almaktadır. Stor perde fiyatları en ucuz ürün seçenekleri, göz kamaştırıcı görsel tasarımlarıyla, yeni perde modası haline gelmiştir. Hayalinizdeki dekor çalışmaları için renk seçeneğine sahip bu ürünler, uyumlu özellikleriyle tercih edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder