21 Eylül 2017 Perşembe

Perde Şıklığını Zebra Perde İle Sağlayın

Zebra Perde

Evinizin mahremiyetini koruyan bir araç ve bakıldığında hemen hemen her evde bulunan bir eşyadır. Bir çok farklı şekilde modelleri olan ve gün geçtikçe, teknoloji ilerledikçe insanlara daha farklı alternatifler sunulurken daha şık ve yararlı olanları ortaya çıkmaktadır. Yeni evlerde artık klasik tarzda perde kullanımı çok azalmıştır bunun yerine duvarlarınızı daha çok kullanabileceğiniz, sadece pencereyi kapatıp işlevini gerçekleştiren zebra perdeler moda olmaktadır. Sadece bir perde görevi de görmeyen bu tip perdeler tül ve güneşlik gibi zebra desenlerinden kaynaklı farklı amaçlarda rahat kullanıma sahiplerdir.
Zebra perdelerin tüm özellikleri
Kullanım kolaylığı her yaş düzeyine uygun olurken mekanizması açısından size kolay gelen şekle göre sağ ya da sol tarafa metal ya da plastik zincir geçirilmesi ve bu zincirin kolayca aşağı ve yukarı hareket etmesi ile hareketi sağlanır.
Son teknoloji ile üretilen ve sanayinin gücünü kullanan bu eşyada eritme iplik tekniği kullanılarak kenarlardaki iplerin kesinlikle atmaması sağlanmaktadır. Bu sayede kolayca bozulmayıp uzun süre kullanım kolaylığı sağlar. Yapı olarak da iplerin birbiri içine sıkıca kaynatılması ile ışık geçirgenliği azaltılır.
Her biri % 100 polyester üründen yapılmaktadır.
Neme karşı oldukça dayanaklı olup polyester ipler birbirinden ayrılmaz zarar görmez.
Su ve akrilik geçirmezliğe sahip olması ile bu gibi çıkacak sorunlara karşı da yararlıdır.
İçerinin dışarıyı, dışarının içeriyi görmesini engelleyecek şekilde tasarlanan ama tamamen karanlık bir ortam yaratmamaktadır. Tasarımlarda genelde % 20 ile % 30 arasında ışık geçirgenliği sağlanmaya çalışılır.
Temizlik açısından da çıkarılıp yıkanıp kurutup tekrar asmak gibi bir dertle uğraşılmamaktadır. Sadece ıslak bir bez ile iki tarafının da silinmesi temizlenmesine yetecektir.
Çeşitleri hakkında bilgi
İnsanlara sunulurken elbette tek bir tip sunulmayıp bir çok farklı zebra perde çeşitleri insanların düşüncelerine ilham olunmaktadır. İnsanların şıklık anlayışına göre de değişen kenarları sim çizgili, tamamen simli, blackout diye bilinen karartma amaçlı kullanılan, jakar-brode modeli birbirini devamlı takip eden desenlerden oluşurken istediğiniz estetiği evinize verebilirsiniz, baskılı, ekonomik, pliseli, bambu, çizgili ve çocuk odası için uygun bir çok farklı modeli bulunmaktadır.
Fiyat değişimi nedenleri
İnsanlar evlerindeki şıklığı ya da çocuklarının odasının istediği gibi olmasını isterken zebra perdeleri tercihi arttığı görülürken, alacakları perdenin fiyatını da bilmek istemektedirler. Hem uygun hem de istediği gibi olmasını isterken zebra perde fiyatları pencere boyunuza göre en ve genişliği belirlenerek satın alınır ve satışı metre kare üzerinden belirlenmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder