6 Aralık 2017 Çarşamba

Evinize Gelen Ferahlık

Evinize Gelen Ferahlık

Ev ya da ofislerde rahatlıkla tercih edilebilen bu perdeler güneşten korunma yollarına kolaylık sağlayarak hem perde hem de tül olarak işlev görür. Kullanılan ortama modern bir görünüm sağlayarak beraberinde şıklığı da bulunduğunuz ortama dahil eder. Renk ve model çeşitliliği açısından oldukça zengin olması sebebi ile son zamanlarda özellikle bayanlar tarafından ilgi görmektedir. Kullandığınız mobilyalara uygun olarak istediğiniz renk ve modeli bulabileceğiniz gibi, zevkinizi, hayalinizi yansıtacak ürünü kendiniz tasarlayarak hazırlanmasını sağlayabilirsiniz. Evinizin içine verdiği şıklık kadar dışarıdan bakıldığında da güzel bir görüntü yansıtır.
Hemen hemen her evde, ofislerde, kafelerde çoğunlukla zebra perde kullanılmaktadır. Ortama ferah bir hava katarken verdiği şıklık ile de göz zevkimize hitap eder. Genel anlamda evlerde tercih edilen zebra perde modelleri daha gösterişi ve canlı desenlerden oluşurken, ofislerde tam tersine daha sade, klasik modeller tercih edilir. Evinizde çocuk odasından tutunda, yatak odası, salon ve mutfağa kadar her köşesinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Çocuk odalarında daha eğlenceli modelleri bulabileceğiniz gibi, mutfağınızda da zebra perde modellerinden dolaplarınıza uygun olanı tercih edebilirsiniz. Salonlarınızda tercih ettiğiniz modeller ile gelen misafirlerinize evinizin şıklığından, zarafetinden daha fazla söz ettirmiş olursunuz.
Bu perdeler sıradan tül perdelere göre kurulum işlemi gerektirir. Ancak bunun için ayrıca usta çağırmanıza gerek yoktur. Belirtilen adımları takip ettiğinizde kolaylıkla kendi evinizin ustası olabilirsiniz. Kurulum aşaması tamamlandıktan sonra içinde mekanizması bulunan perdenizi yanında bulunan zinciri ile kolaylıkla açıp, kapatabilirsiniz. Güneşin mekana girdiği zamanlarda, ekstra güneşlik olmadan tek bir adımda yapacağınız hareketle sonlandırabilirsiniz. Ayrı ayrı kullanılan kalın perde ve tül modellerine kıyasla oldukça kullanışlı ve şık bir üründür.

Standart tül ve perdelere karşı temizlemesi daha zahmetlidir. Diğer tül ve perdeler gibi temizlemek için çıkardığınızda asla çamaşır makinesinde yıkayamazsınız. Temizlemek istediğinizde nemli bir sünger yardımı ve uygun olan deterjan ile temizlemeyi tercih etmelisiniz. Ya da piyasada bulunan buharlı temizleyiciler ile daha pratik yollardan da halledebilirsiniz. Kaliteli ürünler tercih edildiğinde kolay kolay kir tutmadığını ve sizi uğraştırmadığını zaten görürsünüz. Şıklığı yakalamak sizin elinizde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder