26 Aralık 2017 Salı

Perdede Yeni İmaj

Perdede Yeni İmaj

Gerek saraylarda olsun ve gerekse normal evlerde olsun, perdelerin her zaman farklı bir yeri vardır. Günümüzün en önemli sorunlarından biri olan dekorasyon, etkileyici bir perdeyle tamamlanabilir. Kumaş özelliğine sahip, kornişli perdeler, artık yerini stor perde çeşitlerine bırakmıştır. Peki, bu perdelerin bu kadar popüler hale gelmesinin nedeni nedir? Bu perdelerin kullanım özellikleri çok basittir. Eski perdelerde, kornişe takılan perdeleri açmak eziyettir. Açılan veya kapanan perdenin, estetik bir duruş sergilemesi de başka bir sorundur.
Aradığınız Mükemmel Dekor
Herkesin hayalinde bir dekor çalışması vardır. Bu dekor çalışmasında, tabiki perdelerin de yeri başkadır. Stor perde ürünlerindeki resim ve tasarımlar, hem perde özelliğini sizlere sunarken, diğer yandan tablo görevi de görmektedir. Bulunduğu mekanların renk tasarımlarıyla uyumlu seçenekleri seçtiğiniz zaman, ortaya harika bir dekor çıkmaktadır. Yılda bir defa kuru temizlemeciye vermeniz yeterlidir. Eğer temiz ve titiz bir ortamda kullanıyorsanız bu perdeleri, iki yılda bir kuru temizlemeye vermeniz yeterlidir. Bazı müşterilerimiz, fırça ile banyoda temizlemektedir. Tabi bu temizleme bir veya iki yılda bir gerçekleşmektedir.
Yeni Modellerle Tanışın

Her yıl yeni renk ve modellerle, perde severleri şaşırtmaya devam eden bu ürünler, kolay kullanım özelliklerine sahip ürünleridir. Yani, kenar kısımdaki ipler sayesinde, bu perdeleri açmak ve kapamak, sorun değil. Pratik kullanım özellikleriyle stor perde çeşitleri, aradığınız mükemmel çözümdür. Üst kısımdaki taburda toplanan bu ürün, kolay kullanım özellikleriyle tercih edilmektedir. Müşteri beğeni kategorisinde grafiğin ilk sıralarında yer alan bu ürün, klasik bir perde anlayışı meydana getirmiştir. Bu anlayış, eski kumaş perdelerin yavaş yavaş popülaritesini de ortadan kaldırmaya başlamıştır. Kolay kullanımlı, pahalı kimyasallarla temizlik istemeyen ve uzun yıllar etkili görünümünü koruyan bu perdeler, gençlerin tercihi haline gelmiştir. Kataloğumuzdaki örnekler, her yıl yenilenen ve oldukça etkili özelliklere sahip olan modellerdir. Bu modelleri istediğiniz gibi tercih edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz bu modelleri, bir tıkla evinize gönderebiliriz. Düğün hediyesi olarak veya sevdiklerinize ev hediyesi olarak, bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bu ürün, birinci sınıf özelliklere sahip perde kategorisinin yeni imajı haline gelmiştir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder