29 Nisan 2018 Pazar

Temizliği Kolay Yapılan Perdeler

Temizliği Kolay Yapılan Perdeler


Son yıllarda kullanım alanı fazlalaşan ve çok sayıda insan tarafından tercih edilen bir modeldir. Perde ve güneşlik olarak aynı anda kullanılmaktadır. Güneş ışığını iyi alan ve aynı zamanda gizleyen bir yapısı vardır. Çizgili görünümünden ötürü zebra perde adını almıştır. Kullanımı kolay ve zahmetsizdir. Ev, ofis ve farklı işler yapan mekanlarda tercih edilmektedir. Pamuklu, polyester ve keten olarak farklı kumaşlar kullanılarak üretilen perdeler odaları süslemektedir. Dekoratif ve aksesuar özellikleri taşımaktadır. Ferah ve düzenli bir görünümü vardır. Dahil olduğu ortamı aydınlatır.
Farklı Tasarımları Vardır
Perdelerin etek uçları düz, dalgalı, boncuklu ya da taşlı olarak farklılık göstermektedir. Kullanılacak alana göre seçim yapılarak mekana hareket katılmaktadır. İç mimar ve dekorasyon işi yapan kişilerin de ilk alternatifleri arasında yer almaktadır. Zebra perde çift katlı yapısı ile pratik bir şekilde kurulumu yapılmaktadır. Tavana ve kornişe matkap yardımı ile kolay bir şekilde monte edilmektedir. Perdenin açılıp kapanmasını sağlayan metal ya da plastik zincirler pencerenin rahat kullanım sağlayan tarafına yerleştirilmektedir.
Görünümü Farklı ve Estetiktir
Sadece odanın içinden değil, dışarıdan bakıldığı zaman da hoş bir görüntüsü vardır. Zebra perde kapalı konumda iken dışarıdan bakıldığı zaman içerisi kesinlikle görülmez. Hafif olduğu için açılıp kapanırken düşme tehlikesi asla yaşanmaz. Küçük alanlarda kullanılabilecek en ideal perde modelleri arasında yer almaktadır. Sorunsuz ve anti bakteriyel yapısından ötürü hastane odalarında da kullanılan bir üründür.
Temizliği Kolay Bir Şekilde Yapılmaktadır
Kuru temizleme firmalarında şekil bozukluğu olmadan özel makineler ile zebra perde temizliği yapmaktadır. Evde buhar makinesi ile toz ve kirinden arınan bir yapısı vardır. Açılıp kapandıkça üzerindeki toz kendi kendini hareket ettikçe temizler. Nemli bir bez ile toz alır gibi düzenli olarak silinirse kirlenme süresi büyük oranda uzayacaktır. Kumaşın yapısına uygunsa kısa sürede yerinden ve alüminyum şeritlerinden sökülen kumaş bölümü düz bir zemine yatırılarak, ılık su ve fırça yardımı ile uygun leke çıkarıcı kullanılarak temizlenebilir. Tekrar yerine takılıp kuruyunca eski şekli ile kullanılmaya devam edilmektedir. Renklerde solma ve kumaşlarda yıpranma asla yaşanmaz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder