11 Haziran 2018 Pazartesi

Son Zamanların Tren Ürünü Stor Perde

Son Zamanların Tren Ürünü Stor Perde


Modern ev tasarımının gelişmesi etkisini her alanda göstermeye başladı. Evin içindeki tüm eşyalar belli ölçüde zarif ve şık tasarımlarıyla dikkat çekmektedir. Bu gelişmeler perde tasarımlarında ve modellerinde de kendisini göstermiştir. Evin pencerelerine asılan perdeler çok daha fonksiyonel ve eşyaları ve genel atmosferi bütünleyici bir özellikte tasarlanmaya başlanmıştır. Bu doğrultuda ortaya çıkan ve en fazla tercih edilen stor perde trend olmuş durumdadır. Bunun için birkaç sebep vardır. İlk olarak görüntüsünün şıklığı ve kullanım kolaylığıyla öne çıkmasıdır. Bunun yanı sıra bu tür perdelerin müşterilerin talebini arttıran başka avantajları da mevcuttur.
Stor Özellik ve Avantajları
İlk olarak stor kumaşının özelliğinden bahsetmek gerekir. Bu çeşit perdelere esas özelliğini veren bu dayanıklı kumaşlardır. Bunlar ham kumaş olmayıp, sertleştirilmiştir. Bu sayede asıldığı pencereden güneşin sızmasına engel olduğu gibi kendi yapısını da çok uzun yıllar boyu muhafaza etmeyi başarır. Coton ve polyester ihtiva etmesi nedeniyle dayanıklılık özelliğine kolay temizlenebilme avantajını da eklemektedir.
Stor trend bir perdedir. Bunda uzun ömürlü olması ciddi bir etkendir. Bunun yanı sıra kolay monte edilen bir ürün olması onu popüler hale getiren bir diğer özelliğidir. Bunun yanı sıra sertleştirilmiş bir malzeme olan perdenin kumaşı, son derece mukavemetlidir. Leke tutmaz bir yapıdadır. Kimyasallara karşı dirayetli olması, onu hem dayanıklı hem de kolay temizlenen bir ürün olarak öne çıkarmaktadır.
Stor Kullanım Alanları
Oldukça fonksiyonel ve şık bir seçim olan stor perde çeşitleri geniş bir kullanım alanına sahiptir. Sunscreen denilen modeli, büyük binalarda tercih edilen sofistike bir modeldir. Hastane, büyük ofis katlarında tercih edilir. Bundan başka tam bir karatma istenen ortamlarda, Blackout, tercih edilir. Bu konferansların düzenlendiği geniş salonlara ve yatak odalarında kullanım için uygundur.
Son olarak düz polyester storlar temel ihtiyaçların çözümüne yönelik olarak özellikle evlerde tercih edilmektedir.
Storlar, duvara veya tavana monte edilen alüminyum profile sarılan perdenin yukarı aşağı hareket etmesi prensibine göre çalışır. Alüminyum profilden sarkan zincirin çekilmesiyle stor perde manuel olarak kullanılabilir. Bunun yanı sıra otomatik uygulamalar da mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder